Специализирана полицейска операция се провежда в населени места от Община Карлово.

...
Специализирана полицейска операция се провежда в населени места от Община Карлово.
Коментари Харесай

Спецакция на полиция и жандармерия се провежда в Карловско

Специализирана полицейска интервенция  се организира в обитаеми места от Община Карлово.

Акцията се организира от седем екипа на Районното ръководство на МВР-Карлово и пет екипа жандармерия по предписание на шеф ОД на МВР-Пловдив, оповестиха от пресцентъра на полицията, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Акцията е ориентирана към цялостното застраховане на публичния ред и сигурност, сигурността на придвижването и противопоставяне на стандартната престъпност на територията, обслужвана от районното ръководство.

Проверяват се търговски обекти, заложни къщи, автоморги и физически лица взаимно с представители на Регионална инспекция за опазване на околната среда, БАБХ, Национална агенция за приходите и ДГС-Карлово . В обсега на интервенцията влизат градовете Карлово, Калофер, Сопот и Баня и селата Розино, Христо Даново, Столетово, Кърнаре, Певците, Иганово, Анево, Васил Левски, Ведраре, Бегунци.

До 14:00 часа са тествани седем адреса, шест търговски обекта, 139 души и 85 моторни транспортни средства . За установени нарушавания на Закона за придвижване по пътищата са издадени 27 санкции с фиш и са формирани два акта.

Други пет акта са по Закона за българските персонални документи. Десетима водачи са тествани с механически средства за приложимост на алкохол и наркотични субстанции. Двама души са предизвестени с протоколи.

В рамките на полицейските дейности е стартирано следствие за нелегално владеене на муниции от гражданин на село Христо Даново, който е арестуван за 24 часа. Със същата мярка е и мъж от Баня, против който се води бързо произвеждане за владеене на опиати.

Срещу жена от Баня се води предварителна инспекция за закононарушение с акцизни артикули без бандерол. Междувременно на адрес в същия град е открита и нелегално съхранявана дървесина, за което е формиран акт за административно нарушаване от чиновници на ДГС.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР